Träpool

En träpool från PoolSpa är ett perfekt val för dig som vill ha en klassisk pool med hög kvalitet och lång livslängd. Vi arbetar med de bästa materialen och har erfarna konstruktörer som bygger poolen enligt dina önskemål och behov.

Byggd för att hålla

Träpoolen har funnits på den svenska marknaden sedan 1960-talet och är fortfarande en av de vanligaste poolkonstruktionerna. När du beställer en träpool från PoolSpa garanteras du en robust konstruktion som passar alla typer av tomter, med lång hållbarhet som är byggd för att hålla.

För att säkerställa att din träpool håller högsta standard använder vi oss endast av material av högsta kvalitet och vår erfarenhet av poolbyggnad. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en långvarig och hållbar pool som är en investering för framtiden.

Välj en träpool från PoolSpa för att skapa en härlig oas på din tomt som ger dig glädje och avkoppling under många år framöver.

Varför ska jag välja en träpool?

Träpoolen är en välbeprövad konstruktion som har varit populär i Sverige i flera decennier. Här är fyra fördelar med att välja en träpool från PoolSpa:

  1. Flexibilitet i klimatet: Trästommens flexibilitet är en fördel i svenskt klimat där tjälen kan ställa till det.
  2. Hållbarhet: Träpoolen byggs av högkvalitativt NTR-A-virke med en hållbarhet på minst 20 år enligt svensk träförmedling.
  3. Stabilitet: Träkonstruktionen har fem bärande reglar vilket gör den väldigt stabil och unik i sin division. Poolen binds samman med rejäla Magnelis-galvaniserade stålbeslag och stödkonsoler.
  4. Valmöjligheter: Träpoolen ger er stor valfrihet när det gäller utseende. Ni kan välja mellan olika storlekar och stegar samt klä poolen med en linerduk i valfri färg.