Tjänster

Poolspa erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa pooler, tillverkade i Sverige utan mellanhänder för konkurrenskraftiga priser. Vårt sortiment omfattar allt från den nordiskt anpassade Thermopoolen till den klassiska och hållbara träpoolen. Vi har lång erfarenhet och expertis inom poolbyggnation och kan skräddarsy en pool efter dina specifika krav på storlek, form och färg. Några av våra expertisområden är…

Thermopool

EN POOL FÖR NORDISKT KLIMAT

Thermopool – En stark, stadig och svensktillverkad pool med fantastiska värmebevarande egenskaper, skräddarsydd för nordiskt klimat. Tillverkad i Sverige utan mellanhänder för konkurrenskraftiga priser.

Glasfiberpool

EN POOL MED STIL OCH HÅLLBARHET

Glasfiberpooler är tillverkade i ett stycke för en hållbar och tilltalande design med generösa sittytor och trapplösningar. Vi erbjuder högkvalitativa pooler med omfattande garantier och konkurrenskraftiga priser.

beautiful-summer-sunbed-beach-sea

PP-Pool

EN POOL SKRÄDDARSYDD EFTER DINA BEHOV

Poolspa skräddarsyr PPline-pooler efter dina specifika krav på storlek, form och färg. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör och vattenbehandlingsteknik från ledande leverantörer för att säkerställa att din pool passar perfekt för dina behov och önskemål.

pexels-jonathan-borba-5563469-copy-scaled

Träpool

EN KLASSISK OCH HÅLLBAR POOL

Träpool har funnits i Sverige sedan 60-talet och är fortfarande bland de vanligaste poolkonstruktionerna på marknaden. Beställer du pool av Folkpool får du en träpool konstruerad för lång hållbarhet med en robust konstruktion som passar alla tomter.

pexels-pixabay-261173-copy

Stålväggspool

EN ENKEL OCH POPULÄR POOL

Stålväggspoolen är populär sedan 1970-talet och finns i tre utföranden: rund, oval och åttaformad. Poolen kan grävas ner eller monteras ovan mark. Formen består av 0,6mm galvad och lackerad plåt för pooler med 120cm djup och 0,8mm plåt för pooler med 150cm djup. De är enkla att montera och vissa modeller är helt självbärande.

pexels-max-rahubovskiy-7174400-copy

Betongpool

EN PÅLITLIG OCH ANPASSNINGSBAR POOL

Betongpooler är populära alternativ när man ska köpa och bygga pool. Vi erbjuder två varianter av betongpooler: Thermopool som byggs ihop som block eller PP Pool som levereras som en hel balja och därmed är installationen enkel.

pexels-max-rahubovskiy-6908362-copy

Service

VI GÖR SERVICE OCH REPARATIONER PÅ ALLA TYPER AV POOLER

Vårt engagemang för att säkerställa att din pool alltid är i toppskick är oöverträffat. På Poolspa erbjuder vi en omfattande service- och reparationstjänst för alla typer av pooler.

Outdoor Pool Maintenance Service Worker

Linerbyte

BEHÖVER ER POOL ETT LINERBYTE?

Vi hjälper er med alla typer av liner, även platssvetsad.

Underwater Swimming Pool with LED Lights and Stair and Stainless Handle

Pooltak

VI SÄLJER OCH MONTERAR POOLTAK FRÅN FLERA KÄNDA LEVERANTÖRER

Pooltak är ett bra komplement för att skydda er pool från djur, skräp och och givetvis ur säkerhetssynpunkt. Pooltaken har även en isolerande effekt och håller värmen kvar i er pool, detta sparar både på uppvärmningskostnader och miljön.

Pooltaken finns i standardmått men kan även tillverkas efter era önskemål.

pexels-arthouse-studio-4353740-copy