Service

Vi gör service och reparationer på alla typer av pooler. Vårt engagemang för att säkerställa att din pool alltid är i toppskick är oöverträffat. På Poolspa erbjuder vi en omfattande service- och reparationstjänst för alla typer av pooler. Oavsett om det är våröppning, vinterstängning eller akut reparation, kan du lita på vår erfarna personal för att hålla din pool i perfekt skick.

Poolspa Service & Reparationer

Våröppning och Vinterstängning

Vi vet att rätt förberedelse är avgörande för att maximera din poolanläggning under säsongen. Våra experter tar hand om varje detalj vid våröppning och vinterstängning för att säkerställa att din pool är redo för användning när du vill ha den och skyddad när du inte använder den.

Sandfilter Service

Vi erbjuder professionell service för sandfilter, inklusive byte av sand och fullständig ersättning av sandfiltret. Med vårt noggranna arbete ser vi till att ditt filter fungerar effektivt för att hålla din poolvattenkvalitet på topp.

Installation av Uppvärmningssystem

Oavsett om du föredrar en luftvärmepump eller en elvärmare, kan våra experter installera och konfigurera ditt uppvärmningssystem så att du alltid kan njuta av din pool i rätt temperatur, oavsett väderförhållandena.

Cirkulationspumputbyte

En effektiv cirkulationspump är avgörande för en hälsosam pool. Om din pump behöver bytas ut, har vi kompetensen och utrustningen för att säkerställa att din pool fortsätter att cirkulera och filtrera vatten på bästa sätt.

Läckagereparation

Poolspillor kan vara en besvikelse, men vi är här för att lösa problemet. Våra specialister kan hitta och laga läckage snabbt och effektivt för att skydda din pool och minimera eventuell skada.

Lampbyte

Belysning är en viktig aspekt av poolens skönhet och funktion. Om du behöver byta lampor i din pool, kan du lita på oss för att installera högkvalitativa och energieffektiva alternativ.

Poolstädning

Slipp stressen med att hålla din pool ren. Vår professionella städservice ser till att din pool alltid är kristallklar och inbjudande.