Stålväggspool

Stålväggspoolen har varit enastående populär sedan 1970-talet och finns i tre utföranden: rund, oval och åttaformad. Poolen kan grävas ner eller monteras ovan mark. Formen består av 0,6mm galvad och lackerad plåt för pooler med 120cm djup och 0,8mm plåt för pooler med 150cm djup. Några av modellerna är helt självbärande men oavsett vilken modell ni väljer så är de enkla att montera.

Fördelar med att välja en stålväggspool

Stålväggspooler är enkla att underhålla och har en lång livslängd. De är tillverkade av högkvalitativa material som är rostskyddsbehandlade för att motstå påverkan av klor och andra kemikalier. Poolerna är också utformade för att tåla höga vattentryck och är därför mycket robusta och hållbara.

En annan fördel med stålväggspooler är deras flexibilitet när det gäller installation och utformning. De kan grävas ner i marken eller monteras ovanpå marken, och finns i olika former och storlekar för att passa olika trädgårdar och utrymmen. Dessutom kan de anpassas med olika tillbehör såsom trappor och steg, pooltak, och poolvärmare för att skapa en anpassad poolupplevelse.