Om Poolspa

Skräddarsydda pooler för dina drömmar

Poolspa är en ledande leverantör av högkvalitativa pooler i Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av pooltyper, Thermopool, glasfiberpool, PP-pool, träpool, stålväggspool och betongpool. Vi är stolta över att erbjuda pooler av högsta kvalitet.

Vi förstår att varje kund har sina egna unika behov och önskemål när det kommer till att köpa och installera en pool. Därför arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skräddarsy varje pool enligt deras exakta specifikationer, inklusive storlek, form, färg och tillbehör.

Vi samarbetar också med världens ledande leverantörer av poolteknik för att erbjuda vattenbehandlingsteknik som passar våra kunders specifika behov.

Vi strävar alltid efter att leverera exceptionell kundservice och vi är glada att kunna erbjuda hembesök för att hjälpa våra kunder med allt från att välja den perfekta poolen till att planera och genomföra installationen.

Varför välja oss?

Erfarenhet

Vi har över 50 års erfarenhet av att bygga och installera pooler. Vi har hanterat alla slags projekt och har de färdigheter och expertis som krävs för att göra ditt poolprojekt till en succé.

Kvalitet

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa pooler och tillbehör från några av de bästa varumärkena på marknaden. Vi lägger stor vikt vid att använda material och teknik som är hållbara och pålitliga, så att du kan njuta av din pool under många år framöver.

Kundservice

Vi sätter alltid våra kunder i första hand och arbetar hårt för att se till att du är nöjd med din pool och vår service. Vi finns alltid till hands för att svara på dina frågor och hjälpa till med eventuella problem eller frågor.

Skräddarsydda lösningar

Vi vet att varje poolprojekt är unikt och vi anpassar våra tjänster för att passa dina behov och önskemål. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en pool som passar din budget och stil och som du kommer att älska i många år framöver.

Tillförlitlighet

Vi är en pålitlig partner för ditt poolprojekt och vi gör allt vi kan för att se till att projektet utförs i tid och enligt plan. Du kan lita på oss för att leverera en högkvalitativ pool och en service som överträffar dina förväntningar.

Offert inom 24h

Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför levererar vi snabba och konkurrenskraftiga offerter. Hos Poolspa får du din offert inom 24 timmar efter förfrågan. Välj oss som din partner och upplev en smidig och effektiv process från början till slut.

Miljösmarta produkter

Hos Poolspa erbjuder vi miljösmarta produkter som är energieffektiva och hållbara. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och väljer material och teknik som är skonsamma mot miljön. Välj oss som din partner och få en högkvalitativ produkt som tar hänsyn till miljön.

Snabb leverans

Vi på Poolspa förstår att du vill börja njuta av din nya pool eller spa så snabbt som möjligt. Därför strävar vi alltid efter att leverera snabb leverans utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar effektivt och noggrant för att se till att ditt projekt blir färdigt i tid och enligt dina önskemål.

Lång erfarenhet inom poolbranschen

Vi har lång erfarenhet inom poolbranschen och bygger högkvalitativa pooler och spabad anpassade till kundens behov. Välj oss som din partner och få en produkt byggd med gedigen erfarenhet och kompetens.