Träpool

En klassisk och hållbar pool

Träpoolen har funnits på den svenska marknaden sedan 1960-talet och är fortfarande en av de vanligaste poolkonstruktionerna. När du beställer en träpool från PoolSpa garanteras du en robust konstruktion som passar alla typer av tomter, med lång hållbarhet som är byggd för att hålla.

En träpool från PoolSpa är ett perfekt val för dig som vill ha en klassisk pool med hög kvalitet och lång livslängd. Vi arbetar med de bästa materialen och har erfarna konstruktörer som bygger poolen enligt dina önskemål och behov.

För att säkerställa att din träpool håller högsta standard använder vi oss endast av material av högsta kvalitet och vår erfarenhet av poolbyggnad. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en långvarig och hållbar pool som är en investering för framtiden.

Välj en träpool från PoolSpa för att skapa en härlig oas på din tomt som ger dig glädje och avkoppling under många år framöver.

Varför ska jag välja en träpool?

Träpoolen är en välbeprövad konstruktion som har varit populär i Sverige i flera decennier. Här är fyra fördelar med att välja en träpool från PoolSpa:

  1. Flexibilitet i klimatet: Trästommens flexibilitet är en fördel i svenskt klimat där tjälen kan ställa till det.

  2. Hållbarhet: Träpoolen byggs av högkvalitativt NTR-A-virke med en hållbarhet på minst 20 år enligt svensk träförmedling.

  3. Stabilitet: Träkonstruktionen har fem bärande reglar vilket gör den väldigt stabil och unik i sin division. Poolen binds samman med rejäla Magnelis-galvaniserade stålbeslag och stödkonsoler.

  4. Valmöjligheter: Träpoolen ger er stor valfrihet när det gäller utseende. Ni kan välja mellan olika storlekar och stegar samt klä poolen med en linerduk i valfri färg.

Högkvalitativa material

Vi använder endast material av högsta kvalitet för att bygga våra pooler, vilket säkerställer lång hållbarhet och hög prestanda.

Erfarenhet och expertis

Vi har över 50 års erfarenhet av poolbyggnad och vårt team består av erfarna och kunniga konstruktörer och tekniker.

Bred produktportfölj

Vi erbjuder ett brett utbud av olika pooltyper och tillbehör för att möta våra kunders olika behov och önskemål.

Kundernas nöjdhet

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och arbetar hårt för att se till att de är 100% nöjda med sin poolupplevelse.

Varför välja oss?

Offert inom 24h

Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför levererar vi snabba och konkurrenskraftiga offerter. Hos Poolspa får du din offert inom 24 timmar efter förfrågan. Välj oss som din partner och upplev en smidig och effektiv process från början till slut.

Snabb leverans

Vi på Poolspa förstår att du vill börja njuta av din nya pool eller spa så snabbt som möjligt. Därför strävar vi alltid efter att leverera snabb leverans utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar effektivt och noggrant för att se till att ditt projekt blir färdigt i tid och enligt dina önskemål.

 
 

Miljösmarta produkter

Hos Poolspa erbjuder vi miljösmarta produkter som är energieffektiva och hållbara. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och väljer material och teknik som är skonsamma mot miljön. Välj oss som din partner och få en högkvalitativ produkt som tar hänsyn till miljön

OFFERT INOM 24 TIMMAR!

Hör av dig så pratar vi pool, tillbehör och olika lösningar som passar just dig. Eller varför inte boka ett hembesök så kan vi komma hem till dig och visa hur man på bästa sätt kan skapa ditt badparadis!

Boka ett kostnadsfritt möte med oss