Stålväggspool

Stålväggspoolen har varit enastående populär sedan 1970-talet och finns i tre utföranden: rund, oval och åttaformad. Poolen kan grävas ner eller monteras ovan mark. Formen består av 0,6mm galvad och lackerad plåt för pooler med 120cm djup och 0,8mm plåt för pooler med 150cm djup. Några av modellerna är helt självbärande men oavsett vilken modell ni väljer så är de enkla att montera.

Fördelar med att välja en stålväggspool

Stålväggspooler är enkla att underhålla och har en lång livslängd. De är tillverkade av högkvalitativa material som är rostskyddsbehandlade för att motstå påverkan av klor och andra kemikalier. Poolerna är också utformade för att tåla höga vattentryck och är därför mycket robusta och hållbara.

En annan fördel med stålväggspooler är deras flexibilitet när det gäller installation och utformning. De kan grävas ner i marken eller monteras ovanpå marken, och finns i olika former och storlekar för att passa olika trädgårdar och utrymmen. Dessutom kan de anpassas med olika tillbehör såsom trappor och steg, pooltak, och poolvärmare för att skapa en anpassad poolupplevelse.

Hållbart material

Stålväggspoolen är gjord av 0,6mm eller 0,8mm galvad och lackerad plåt, vilket gör den mycket hållbar och tålig mot väder och vind. Detta material gör att din pool kommer att hålla länge och ge dig och din familj många härliga somrar.

Enkel montering

Våra stålväggspooler är enkla att montera, och vissa modeller är till och med helt självbärande. Detta gör att du kan njuta av din nya pool så snabbt som möjligt utan krångel med installationen.

Allt-i-ett paket

Våra poolpaket kommer komplett med allt du behöver för att få en fungerande pool med cirkulation, inklusive liner, sandfilter, stege och mycket mer. Detta gör det enkelt för dig att välja och installera rätt pool för dina behov.

Flexibel design

Stålväggspoolen finns i tre olika utföranden: rund, oval och åttaformad. Detta ger dig flexibilitet att välja den design som passar bäst för din trädgård och behoven hos din familj.

Varför välja oss?

Offert inom 24h

Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför levererar vi snabba och konkurrenskraftiga offerter. Hos Poolspa får du din offert inom 24 timmar efter förfrågan. Välj oss som din partner och upplev en smidig och effektiv process från början till slut.

Snabb leverans

Vi på Poolspa förstår att du vill börja njuta av din nya pool eller spa så snabbt som möjligt. Därför strävar vi alltid efter att leverera snabb leverans utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar effektivt och noggrant för att se till att ditt projekt blir färdigt i tid och enligt dina önskemål.

 
 

Miljösmarta produkter

Hos Poolspa erbjuder vi miljösmarta produkter som är energieffektiva och hållbara. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och väljer material och teknik som är skonsamma mot miljön. Välj oss som din partner och få en högkvalitativ produkt som tar hänsyn till miljön

Boka ett kostnadsfritt möte med oss