Thermopool

 

Varför ska du välja en Thermopool från PoolSpa?

Thermopool är den senaste konstruktionen för privata pooler. Man gjuter en betongplatta, sätter blocken på plats samtidigt som man armerar mellan blocken. Därefter fyller man med betong och låter den bränna färdigt. När betongen har härdat är det dags för fiberduk och beklä poolen med linerduk av valfri färg eller olika mosaikfönster.

 

Fördelar med en Thermopool

  • Thermopool levereras som block och kan byggas på trånga utrymmen
  • Materialet är relativt billig jämfört med andra konstruktioner
  • Thermopool kan byggas även ovanmark
  • Poolen bekläs med en linerduk av valfri färg och mönster, exempelvis grå mosaik. Linerduken kan vara snap-in liner eller platssvetsad liner
  • Thermopool kan byggas enligt kundens önskemål av storlek och form, men rektangulär form är den populäraste

Varför välja oss?

Offert inom 24h

Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför levererar vi snabba och konkurrenskraftiga offerter. Hos Poolspa får du din offert inom 24 timmar efter förfrågan. Välj oss som din partner och upplev en smidig och effektiv process från början till slut.

Snabb leverans

Vi på Poolspa förstår att du vill börja njuta av din nya pool eller spa så snabbt som möjligt. Därför strävar vi alltid efter att leverera snabb leverans utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar effektivt och noggrant för att se till att ditt projekt blir färdigt i tid och enligt dina önskemål.

 
 

Miljösmarta produkter

Hos Poolspa erbjuder vi miljösmarta produkter som är energieffektiva och hållbara. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och väljer material och teknik som är skonsamma mot miljön. Välj oss som din partner och få en högkvalitativ produkt som tar hänsyn till miljön

OFFERT INOM 24 TIMMAR!

Hör av dig så pratar vi pool, tillbehör och olika lösningar som passar just dig. Eller varför inte boka ett hembesök så kan vi komma hem till dig och visa hur man på bästa sätt kan skapa ditt badparadis!

Boka ett kostnadsfritt möte med oss