Våra tjänster

Poolspa erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa pooler, tillverkade i Sverige utan mellanhänder för konkurrenskraftiga priser. Vårt sortiment omfattar allt från den nordiskt anpassade Thermopoolen till den klassiska och hållbara träpoolen. Vi har lång erfarenhet och expertis inom poolbyggnation och kan skräddarsy en pool efter dina specifika krav på storlek, form och färg. Några av våra expertisområden är

Thermopool

EN POOL FÖR NORDISKT KLIMAT

Thermopool – En stark, stadig och svensktillverkad pool med fantastiska värmebevarande egenskaper, skräddarsydd för nordiskt klimat. Tillverkad i Sverige utan mellanhänder för konkurrenskraftiga priser.

Glasfiberpool

EN POOL MED STIL OCH HÅLLBARHET

glasfiberpooler är tillverkade i ett stycke för en hållbar och tilltalande design med generösa sittytor och trapplösningar. Vi erbjuder högkvalitativa pooler med omfattande garantier och konkurrenskraftiga priser.

 

PP-Pool

EN POOL SKRÄDDARSYDD EFTER DINA BEHOV

Poolspa skräddarsyr PPline-pooler efter dina specifika krav på storlek, form och färg. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör och vattenbehandlingsteknik från ledande leverantörer för att säkerställa att din pool passar perfekt för dina behov och önskemål.

 

Träpool

EN KLASSISK OCH HÅLLBAR POOL

har funnits i Sverige sedan 60-talet och är fortfarande bland de vanligaste poolkonstruktionerna på marknaden. Beställer du pool av Folkpool får du en träpool konstruerad för lång hållbarhet med en robust konstruktion som passar alla tomter.

 

Stålväggspool

EN ENKEL OCH POPULÄR POOL

Stålväggspoolen är populär sedan 1970-talet och finns i tre utföranden: rund, oval och åttaformad. Poolen kan grävas ner eller monteras ovan mark. Formen består av 0,6mm galvad och lackerad plåt för pooler med 120cm djup och 0,8mm plåt för pooler med 150cm djup. De är enkla att montera och vissa modeller är helt självbärande.

 

Betongpool

EN PÅLITLIG OCH ANPASSNINGSBAR POOL

Betongpooler är populära alternativ när man ska köpa och bygga pool. Vi erbjuder två varianter av betongpooler: Thermopool som byggs ihop som block eller PP Pool som levereras som en hel balja och därmed är installationen enkel.

 

Service

Vi gör service och reparationer på alla typer av pooler

Vi gör service och reparationer på alla typer av pooler

• Våröppning / Vinterstängning 
• Byte av sand i sandfilter / Byte av hela sandfiltret 
• Installation av luftvärmepump / Elvärmare
• Byta av cirkulationspump
• Lagning av läckage 
• Byte av lampor 
• Städning av pool

Linerbyte

Behöver er pool ett linerbyte?

Vi hjälper er med alla typer av liner, 
även platssvetsad.

Pooltak

Vi säljer och monterar pooltak från flera kända leverantörer.

Pooltak är ett bra komplement för att skydda er pool från djur, skräp och och givetvis ur säkerhetssynpunkt.


Pooltaken har även en isolerande effekt och håller värmen kvar i er pool, detta sparar både på uppvärmningskostnader och miljön.

 

Pooltaken finns i standardmått men kan även tillverkas efter era önskemål. 

Offert inom 24h

i förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför levererar vi snabba och konkurrenskraftiga offerter. Hos Poolspa får du din offert inom 24 timmar efter förfrågan. Välj oss som din partner och upplev en smidig och effektiv process från början till slut.

Lång erfarenhet inom poolbranschen

Vi har lång erfarenhet inom poolbranschen och bygger högkvalitativa pooler och spabad anpassade till kundens behov. Välj oss som din partner och få en produkt byggd med gedigen erfarenhet och kompetens.

Miljösmarta produkter

Hos Poolspa erbjuder vi miljösmarta produkter som är energieffektiva och hållbara. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och väljer material och teknik som är skonsamma mot miljön. Välj oss som din partner och få en högkvalitativ produkt som tar hänsyn till miljön.

OFFERT INOM 24 TIMMAR!

Hör av dig så pratar vi pool, tillbehör och olika lösningar som passar just dig. Eller varför inte boka ett hembesök så kan vi komma hem till dig och visa hur man på bästa sätt kan skapa ditt badparadis!

Boka ett kostnadsfritt möte med oss