PP - pool

PP-pool är en badfärdig pool. Den levereras som ett komplett poolpaket med pool, teknikrum, belysning, rördragning samt poolskydd. Förutom snabb installation garanterar materialet polypropylen en lång hållbarhet, goda hygenförhållanden och ett säkert miljöval.

5 anledningar till varför du ska välja PP-pool?

    • Extra stark polypropylenpool
    • Snabbast installationstid
    • Välj storlek och färg efter dina behov och önskemål
    • Levereras färdig med allt installerat
    • Pooltäckning ingår

Skräddarsydd design

PP-pooler kan skräddarsys efter dina specifika önskemål när det gäller storlek, form och färg. Detta gör att du kan få en pool som passar perfekt för din trädgård och dina behov

Hållbarhet

PP-pooler är tillverkade av ett tåligt material som är motståndskraftigt mot både kemikalier och UV-strålning. Detta gör att poolen behåller sin kvalitet och färg under en lång tid

Snabb installation

PP-pooler kräver inte mycket tid för att installeras och är oftast klara att användas inom några dagar. Detta är en stor fördel jämfört med traditionella betongpooler som kräver en längre installationsperiod.

Lätt att underhålla

PP-pooler kräver minimalt underhåll och är enkla att rengöra. Dessutom kan du använda ett brett utbud av vattenbehandlingsprodukter för att hålla vattnet i poolen rent och klart.

Varför välja oss?

Offert inom 24h

Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför levererar vi snabba och konkurrenskraftiga offerter. Hos Poolspa får du din offert inom 24 timmar efter förfrågan. Välj oss som din partner och upplev en smidig och effektiv process från början till slut.

Snabb leverans

Vi på Poolspa förstår att du vill börja njuta av din nya pool eller spa så snabbt som möjligt. Därför strävar vi alltid efter att leverera snabb leverans utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar effektivt och noggrant för att se till att ditt projekt blir färdigt i tid och enligt dina önskemål.

 
 

Miljösmarta produkter

Hos Poolspa erbjuder vi miljösmarta produkter som är energieffektiva och hållbara. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och väljer material och teknik som är skonsamma mot miljön. Välj oss som din partner och få en högkvalitativ produkt som tar hänsyn till miljön

Boka ett kostnadsfritt möte med oss