Glasfiberpool

Den klassiska glasfiberpool håller en mycket hög kvalitet och är färdig från fabrik, vilket snabbar på byggtiden. Den har en robust konstruktion och är enkel att installera. Så är du på jakt efter en färdig, hållbar pool med lång livslängd är detta ett mycket bra alternativ.

Varför ska jag välja en Glasfiber-pool?

  • Stabil pool med flera lager vinylester och glasfiber
  • Finns i flera olika modeller
  • Välj storlek och färg efter dina behov och önskemål
  • Snabb och enkel att installera i din trädgård
  • Den klassiska glasfiberpool håller en mycket hög kvalitet och är färdig från fabrik, vilket snabbar på byggtiden. Den har en robust konstruktion och är enkel att installera. Så är du på jakt efter en färdig, hållbar pool med lång livslängd är detta ett mycket bra alternativ.

Minimal schaktgrop

Tack vare den kompakta designen och den höga styrkan hos Aquashell behöver du endast gräva en minimal schaktgrop för installationen. Detta sparar inte bara tid och pengar på grävning och markförberedelse, utan också på trädgårdsarbete och landskapsdesign efter installationen

Hög hållbarhet och styrka

Glasfiberpoolen är konstruerad med flera skikt av högkvalitativ gelcoat, vinylester och polyester, samt extra stark glasfiberarmering. Denna konstruktion gör att poolen är en av de mest hållbara och starkaste på marknaden, och kan motstå extremt väder och slitage.

Enkel installation & förmonterade funktioner

Glasfiberpoolen levereras i ett stycke och har förmonterade funktioner såsom bräddavlopp, inlopp och belysning. Detta gör installationen enkel och snabb, och säkerställer att poolen fungerar korrekt från första dagen.

Inbyggd trappa

Oavsett vilken storlek du väljer så ingår en inbyggd trappa i glasfiberpoolen. Detta ger inte bara en elegant och funktionell design, utan också en säkerhetsfunktion för användarna. Trappan ger enkel och bekväm tillgång till poolen och minskar risken för olyckor vid in- och urstigning.

Varför välja oss?

Offert inom 24h

Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför levererar vi snabba och konkurrenskraftiga offerter. Hos Poolspa får du din offert inom 24 timmar efter förfrågan. Välj oss som din partner och upplev en smidig och effektiv process från början till slut.

Snabb leverans

Vi på Poolspa förstår att du vill börja njuta av din nya pool eller spa så snabbt som möjligt. Därför strävar vi alltid efter att leverera snabb leverans utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar effektivt och noggrant för att se till att ditt projekt blir färdigt i tid och enligt dina önskemål.

 
 

Miljösmarta produkter

Hos Poolspa erbjuder vi miljösmarta produkter som är energieffektiva och hållbara. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och väljer material och teknik som är skonsamma mot miljön. Välj oss som din partner och få en högkvalitativ produkt som tar hänsyn till miljön

Boka ett kostnadsfritt möte med oss