Betongpool

Våra exklusiva betongpooler gjuts på plats hos våran betongleverantör och kan fås i era önskade mått.

 

Betongpoolen kan sedan beläggas med en hel del olika ytskikt för att uppfylla kundens dröm och önskemål.

Betongpoolen är den mest kraftiga och flexibla poolstomme vi erbjuder

Fördelar med Betongpooler från PoolSpa

En av fördelarna med betongpooler är att de kan anpassas till nästan alla typer av trädgårdar och tomter. Du kan välja storlek, form och utrustning efter dina önskemål och behov. Betongpooler är också mycket hållbara och har lång livslängd vilket gör dem till en bra investering för framtiden.

Sammanfattningsvis är betongpooler från PoolSpa ett pålitligt och anpassningsbart alternativ för dig som vill köpa och bygga en pool.

Hållbarhet

Betongpooler är kända för sin hållbarhet och livslängd. De är byggda för att tåla olika väderförhållanden och kan hålla i många år.

Flexibilitet

En betongpool kan anpassas efter dina specifika önskemål och behov. Du kan välja storlek, form och djup och skapa en pool som är unik för ditt hem.

Styrka

Betongpooler är extremt starka och stabila. De kan motstå högt vattentryck och är mindre benägna att skadas än andra typer av pooler.

Estetik

Betongpooler kan anpassas efter din personliga stil och smak. Du kan välja mellan olika färger och finishar för att skapa en pool som passar perfekt in i din trädgård eller uteplats.

Varför välja oss?

Offert inom 24h

Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför levererar vi snabba och konkurrenskraftiga offerter. Hos Poolspa får du din offert inom 24 timmar efter förfrågan. Välj oss som din partner och upplev en smidig och effektiv process från början till slut.

Snabb leverans

Vi på Poolspa förstår att du vill börja njuta av din nya pool eller spa så snabbt som möjligt. Därför strävar vi alltid efter att leverera snabb leverans utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar effektivt och noggrant för att se till att ditt projekt blir färdigt i tid och enligt dina önskemål.

 
 

Miljösmarta produkter

Hos Poolspa erbjuder vi miljösmarta produkter som är energieffektiva och hållbara. Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan och väljer material och teknik som är skonsamma mot miljön. Välj oss som din partner och få en högkvalitativ produkt som tar hänsyn till miljön

OFFERT INOM 24 TIMMAR!

Hör av dig så pratar vi pool, tillbehör och olika lösningar som passar just dig. Eller varför inte boka ett hembesök så kan vi komma hem till dig och visa hur man på bästa sätt kan skapa ditt badparadis!

Boka ett kostnadsfritt möte med oss